Jsme Ketom s.r.o. a na stránce o kontaktech najdete více informací.

Nejdříve vás musíme říci, že vaše osobní údaje jsou v bezpečí a vaše bezpečnost dat je pro nás důležitá. Vaše data nikdy nenajdete někde ležet na stole. Většinou jsou vaše data zabezpečena v datových úložištích, šifrována a zaheslována. Úplně v minimálním množství jsou uchována pod zámky. K těmto datům má přístup jen nezbytně nutný počet osob, abychom ochránili vaše údaje a zároveň také naše podnikání. Vše v souladu se zákonem.

Jaké osobní údaje zpracováváme

Je několik způsobů, jak můžeme vaše údaje získat.

  • Prostřednictvím rezervačního systému;
  • nákupem online prostřednictvím našeho online elektronického prostředí pro nákup služeb a zboží;
  • přes kontaktní formulář;
  • přes služby třetích stran, které používáte pro své pohodlí a komunikaci s námi a některé jsou součástí našich marketingových kampaní

Jsou získávána za tímto účelem:

  • Ptáme se na vaše osobní informace jako je vaše jméno, emailová adresa a telefonní číslo, abychom mohli s vámi následně komunikovat, připomínat schůzky naším systémem a identifikovat objednávky, rezervace. Data jsou také nashromážděna za účelem ochrany naší podnikatelské aktivity.
  • Neposkytujeme žádné informace osobám bezdůvodně a nebo-li někomu jen tak libovolně, aby mohl s nimi nakládat. Osobní data poskytujeme jen ověřeným třetím stranám, které nabízení nástroje pro usnadnění komunikace s vámi, vylepšení uživatelského prostředí a za účelem zpracování dle požadavků zákonů. Seznam třetích stran viz níže.
  • Data jsou uložena na dobu nutnou a na žádost mohou být smazána.
  • Marketingu

Tak jak bylo napsáno výše, tak údaje jsou zpracována do rozsahu dle použití platformy

  • Rezervační systém a web stránky vč. kontaktního formuláře
  • Internetový obchod
  • Osobní návštěva u nás na našich stránkách či u nás v salónu (sledování offline akcí, které jste sami zpřístupnili třetím stranám)

Zpracováváme je za účelem a k čemu

Vaše osobní údaje jsou získávána za účelem zpracování dle způsobu, který používáte pro objednání služeb nebo zboží. A dle užití jiných služeb, které sami využíváte a používáte pro své pohodlí či pro komunikaci s ostatními.

Dále také za účelem sledování návštěvnosti a pro zlepšování služeb a to vč. vylepšení uživatelského prostředí.

Abychom chránili své právní nároky, naše a vaše zájmy, k úspoře času všech stran, mohli tak vyřídit všechny objednávky a rezervace správným způsobem. K vyřízení takového pokynu nás opravňuje také příprava takového pokynu.

Když použijete rezervační systém, vaše osobní údaje zpracováváme kvůli identifikaci osoby, která má službu využít a kontaktní informace využíváme, abychom vám mohli poslat potvrzení o rezervacích včetně podrobností týkající se rezervace a možnosti zrušení rezervací. Dále také abychom minimalizovali vaši neúčast rezervovaných termínů, tak vám také schůzky připomínáme. Dále také evidujeme ty osoby, které nám způsobili nepříjemnost při neodpovědném nezrušení rezervace přes elektronické rozhraní nebo telefonicky a to dle podmínek rezervace.
Díky tomu, že se snažíme, abyste rezervovali spíše online, tak tím zabraňujeme také možnosti získání informací jiným než-li šifrovaným způsobem k neoprávněné osobě.

Když použijete kontaktní formulář, vaše osobní údaje zpracováváme kvůli identifikaci osoby, která nás kontaktuje se sdělením nebo otázkou a kontaktní informace využíváme, abychom vám mohli odpovědět.

Když se přihlásíte na naše stránky, aby se vaše přihlášení pamatovalo, je nastaveno cookies pro uložení vašich údajů po dobu maximálně 10 hodin, pokud se sami neodhlásíte a aby tím se přihlašovací údaje z cookies odstranily.

Dále

V rámci naší činnosti zpracováváme osobní údaje pro různé účely a v různém rozsahu buď:

  1. bez vašeho souhlasu na základě našeho oprávněného zájmu; dle plnění smlouvy či uvedených podmínek na webu a plnění našich právních povinností
  2. či na základě vašeho souhlasu.

S vaším souhlasem předáváme údaje třetím stranám pro zobrazení nabídek na dalších webech a také abychom vám zpřístupnili některé dodatečné funkce webových služeb.

Které osobní údaje můžeme zpracovávat bez vašeho souhlasu záleží, k jakému účelu je zpracování určeno a jakou platformu na našem nebo na webu smluvního partnera vykonáte činnost. Když jste návštěvníkem jen našich web stránek či také rezervujete u nás nějakou službu nebo nakoupíte v našem internetovém obchodě, ve kterém se zaregistrujete nebo provedete nákup bez rezervace.
Nebo s námi komunikujete přes telefon či některou službu, kterou také využíváte nebo k nám přijdete na pobočku osobně.

Pro náhled rozsahu dle způsobu vybrané platformy dle odkazy výše.

Kdo vaše osobní údaje zpracovává

Pokud si přejete, aby byste byli obeznámeni, která všechna data o vás máme nebo chcete, aby vaše data byla vymazána, pošlete nám zprávu přes kontaktní formulář.

Tak jako každé podnikání má své subdodavatele, tak my je máme také:

Vaše data jsou uchovány a zpracovávany zde: Český webhosting s.r.o., Google, Facebook, ManyChat, MailChimp, Advice spol. s r. o., Uloženka, Zásilkovna, Stripe, Wordfence a to v závislosti v daném rozsahu, a také jak používáte naše internetové stránky, rezervujete nebo objednáváte v našem internetovém obchodě. Údaje slouží pro uchování dat, aby se s nimi mohlo následně pracovat po dobu maximálně dvou let; zpracovávat některé údaje za účelem marketingu; některé za účelem např. odpovězení na váš dotaz nebo za účelem doručení objednávky.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Jaká máte práva

Pokud máte na našich web stránkách účet, můžete si své údaje prohlédnout ve vašem uživatelské účtu, jako např. v Členské základně nebo v sekci Můj účet. Tam si je každý registrovný či s automaticky vytvořeným člensvím (jako např. rezervací služby v rezervačním systému), může také měnit. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů. To včetně toho, že uchováváme data po neomezenou dobu těm kteří si u nás provedli rezervaci a poškodili nás neúčastí – obsadili tak čas, který mohl být věnován někomu jinému a zbytečně byly vynaloženy provozní náklady; nebo kdokoliv od nás objednal zboží, které nevyzvednul na dobírku. Z důvodu našeho oprávněného zájmu chránit náše podnikání.

Kam posíláme data

Dle sídel a provozoven vyjmenovaných firem jsou tak některá data odesíláná mimo EU. Např. jsou vaše údaje kontrolovány antispamy, když vám zašleme emailovou zprávu. Používáme pro odesílání SMS zpráv v anonimizovaným způsobem a následným šifrováním telefonního čísla.

Jak chráníme vaše osobní údaje

Vaše data chráníme šifrováním přes SSL certifikáty a systémem práce pro minimalizaci zpracování údajů obsažených v objednávkách a rezeravacích mezi zaměstnanci a smluvními partnery.

Jaké automatizované rozhodnutí provádíme a/nebo profilujeme uživatelská data

Data profilujeme podle přijatých dat v objednávkách v internetovém obchodě, rezervačním systému

Od koho data získáváme

Je to převážně od vás a od smluvních partnerů. Firmy Benefity s.r.o.,

Informační povinnost

Vyplývá ze nařízení EU 2016/679. V České republice dohlíží na dodržování zákona o osobních údajích Úřad pro ochranu osobních údajů. Více informací na www.uoou.cz